Aktiv GROUP aktivHOME / City Grill / WeFIT / Scande Burger
mëso mË shumË
Ne shërbimin tuaj!

Aktiv GROUP

Aktiv Group filloj aktivitetin 10 vite më parë, si biznes familjar me një dyqan të vogël vetëm për ngjyra dhe me nje grup të vogël punues të suvatimit dhe ngjyrosjes. Por dëshira për tu rritur ishte e madhe, dhe 5 vite më parë u rrit veprimtaria duke hapur edhe veprimtari të tjera, si: Restaurant, Fast Food, Fitnes, etj.
aktivhomelogomebackground

aktiv HOME

Aktiv HOME është dyqan i madh i shitjës së veglave të punës, elektronikës, materialit ndërtimor, mobiljeve dhe qindra artikujve tjerë për shtëpi, kopësht, elektrikë, etj….
Vizito
Untitled-8

City Grill

Restaurant familjar, më një meny të pasur dhe ushqim më kualitet të lartë, ambient modern dhe i këndshem. Themeluar në 2014.
Vizito
WeFITlogoweb-01

WeFIT

WeFIT Center është fitnesi më modern në qytet, pjesë e Aktiv GROUP. Më pajisje të reja, profesionale dhe ambient modern na bën të dallohemi nga të tjerët. Themeluar në vitin 2017.
Vizito
scb-01

Scande Burger

Scande Burger, pjesë e Aktiv GROUP, është Fast Food Restaurant, më një meny të pasur, ushqiim të përgatitur më kujdes të veçant dhe të shpejtë. Themeluar në vitin 2020.
Vizito

Aktiv GROUP: Kush jemi ne?

Aktiv Group filloj aktivitetin 10 vite më parë, si biznes familjar me një dyqan të vogël vetëm për ngjyra dhe me nje grup të vogël punues të suvatimit dhe ngjyrosjes. Por dëshira për tu rritur ishte e madhe, dhe 5 vite më parë u rrit veprimtaria duke hapur edhe veprimtari të tjera, si: Restaurant, Fast Food, Fitnes, etj.
0
+
Të punësuar
0
+
Biznese
0
k €
Tatimpaguës i madh!

Pse ne jemi ndryshe?

01.

Kualitet

Ne, shërbimet tona i bëjme më kualitet të lartë.

02.

Siguri

Gjatë shërbimit tuaj tek ne, ju jeni të sigurt në ç’do element.

03.

Inovacion

Kompanitë tona janë gjithmonë në trendet më të fundit botërore për t’ju shërbyer sa më mirë, shpejt dhe sakt.

04.

Mbështetje

Ne jemi gjithmonë në shërbim të klientit. Ne qëndrojmë përkrah klientëve tanë në ç’do kohë.

Dëshironi të kontaktoni më ne?

Ne jemi gjithmonë të hapur më klientët dhe bashkëpunëtorë tanë.

Po ashtu, për ç’do qytetar ne jemi gjthmonë në shërbim.

Për ç’do gjë mund të na kontaktoni – në ç’do kohë!

Dërgo!

Qëndro në kontakt!

Mund të na vizitoni në dyqanet tona ose të kontaktoni më ne!
Ne ju mirëpresim ç’do herë!

Adresa

Rr. Jasharajve, nr.27

DRENAS, Kosovë

Orari i punës

E hënë – e premte

08:00 – 16:00

Telefono

038 – 585 345

044 – 506 700

Email adresa

info@aktiv-ks.com